Яблучно-обліпиховий безалкогольний глінтвейн

Складники: 2 ст. л. обліпихи, 2 ст. л. цукру, 1 яблуко, 1 ст. л. меду, 3-4 зірочки бодьяну, 1 літр води.

Як приготувати: обліпиху розтерти з цукром ложкою чи ступкою, можна збити блендером. Яблуко та лимон помити, нарізати кружальцями. Перекласти фрукти в сотейник, додати цукор, мед та обліпиху.  Залити водою, перемішати, поставити на вогонь. Довести до кипіння. Забрати чай з вогню, накрити кришкою, дати настоятися 10 хв.

А далі – насолоджуватись зимовим вечором і планувати свята.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Anaesthesiology

Лапароскопічна апендектомія