LEMON BARS\Цитринові бруски

READY IN: 1hr 10mins
SERVES: 8-12

INGREDIENTS

  • FOR BASE
  • 2     cups sifted flour\2 склянки просіяної муки-272г
  • 12cup powdered sugar\пів склянки цукрової пудри
  • 1cup butter\1 склянка масла\1 cup / 250 mL\227 g\2 кусочки

  • FOR TOP
    • 4
      large beaten eggs
    • 2
      cups white sugar\ 25 g
    • 13
      cup lemon juice\473 ml 
    • 14
      cup flour\ 34 g
    • 12
      teaspoon baking powder
    • 12
      teaspoon fresh lemon rind (optional)
    • DIRECTIONS

      1. For the base mix the butter into the flour and sugar.
      2. Mix with hands until it clings together.
      3. Press into a 13 x 9 x 2-inch pan.
      4. Bake at 350°F for 20-25 minutes or until lightly browned.
      5. For the filling, beat together eggs, sugar and lemon juice.
      6. Sift together flour and baking powder.
      7. Stir into egg mixture.
      8. Pour over baked, cooled crust.
      9. Bake at 350°F for 25 minutes.
      10. Cool and sprinkle with powdered sugar.
      11. Cut into bars.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Anaesthesiology

Українська гельсінська спілка