YouTube more than just funny...

YouTube - чудовий розважальний ресурс, але використовувати його можна і для навчання! Враховуючи його необмежену кількість англомовних матеріалів - це ідеальний інструмент для всіх Вас! Тому ми підібрали для Вас топ-5 каналів, на яких Ви точно знайдете улюблені для себе навчальний контент!
1.engVid
Спочатку Вам пропонують обрати викладача (їх 11) та перейти до його особистого каналу. Проте цей пункт можна оминути і перейти одразу до списків відтворення, кожен з яких закріплений за певним викладачем. На каналі розміщені загальні поради з вивчення англійської та правильної вимови, граматичні роз’яснення, корисний тематичний вокабуляр - просто купа матеріалів! Користуйтесь!
2. Let's Talk
Команда привітних дівчат з міста Мумбаї (Індія) створили YouTube канал, в якому поєднують сучасні принципи викладання з перевагами новітніх веб-технологій. Вам точно не буде нудно!
3. Rachel's English
З цим каналом Ви ближче познайомитесь з  американською вимовою та культурою США. Переглядати все дуже зручно, адже субтитри є у кожному відео для кращого розуміння матеріалу. А ще відео розподілене за тематиками - просто обирайте те, що Вам більше до вподоби!
4. Speak English with Misterduncan
Misterduncan – перший викладач англійської з Великобританії на YouTube. Принаймні він так вважає. Його канал існує вже 10 років та набрав більше 63 мільйонів переглядів. Містер Данкан пояснює слова та їхнє вживання у плейлисті THE WORD STOP, а в розділі NEW ENGLISH LESSONS можна відтворити відеоуроки з граматики, вимови та лексики. З таким досвідченим викладачем Ваша англійська дуже швидко покращиться!
5. bbclearningenglish
Канал відомої платформи BBC, на якому відео з’являються як мінімум п’ять разів на тиждень. Одна з головних переваг каналу – чітка структура та організованість, адже кожен день має свою тематику. Приєднуйтесь!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Лапароскопічна апендектомія

Anaesthesiology

Stress und seine Folgen